23 decembrie 2008

,,La televizor era altfel...''



Nu-i aşa că vi s-a întîmplat şi vouă măcar o dată să întîlniţi o persoană publică, să staţi de vorbă cu ea şi să descoperiţi că este cu totul altfel decît cum v-a fost prezentată la televizor?

Ei bine, mie mi s-a întîmplat acest lucru chiar de curînd, la turneul de fotbal în sală, ,,Umanitar Cup'', organizat la Piteşti de Rică Neaga. La acest turneu au participat numeroşi jucători cunoscuţi de pe la noi... Unul dintre ei a fost Mirel Rădoi, fotbalist la Steaua Bucureşti sau... aşa cum este prezentat el de presă, ,,finul lui Gigi Becali''. Prin declaraţiile pe care le face, prin apariţiile sale la televiziune, în diferite emisiuni şi nu în ultimul rînd din descrierea pe care i-o fac ziariştii îmi făcusem o impresie despre el...una nu tocmai bună. Mi se părea un om inabordabil, încrezut... şi mai pot continua. Numai că duminică am descoperit un alt Mirel Rădoi: un tip foarte volubil, care stă de vorbă cu oricine, care dă autografe copiilor şi care face poze cu fanii lui şi ai echipei la care joacă. Şi mai presus de toate, un om dispus să ajute atunci cînd i se cere ajutorul, cum a fost cazul acestui turneu caritabil. Pentru că banii stînşi au fost donaţi Spitalului de Pediatrie din Piteşti.

Aşa că nu e bine să ne facem o impresie despre oameni doar din ceea ce vedem la televizor sau citim în presă. Să-i cunoaştem mai întîi şi apoi să ne dăm cu părerea.

Niciun comentariu: