13 ianuarie 2009

Vine sesiunea...creste profitul!


In perioada sesiunii, studentii iau cu asalt xeroxurile ca sa-si copieze cursurile de la care au lipsit. In acest mod aduc profituri considerabile celor care au astfel de afaceri.

Referate scoase la imprimanta, manuale copiate la xerox, cursuri tehnoredactate...Asa se strange mai nou materialul necesar pentru examenele din sesiunea din iarna. As putea spune in spiritul pur romanesc de ingrasare a porcului in ajun si cred ca nu gresesc.

Xeroxurile din apropierea facultatilor, desi sunt mici, nu duc lipsa de clienti. Toate sunt aglomerate in aceasta perioada. Cum copiatul de mana nu mai este la moda, iar studentii nici nu mai au timp de asa ceva, inreprinzatorii le ofera alternativa. Ce care vor sa copieze cursuri la xerox scot din buzunar aproximativ 10 bani pentro o foaie, iar pentru un referat, o coala A4 ajunge pana la 40 de bani. Nu stiu daca este garantat si succesul al examen!!!

Cat despre sesiune, cred ca cel mai bine as putea sa o descriu astfel: nopti nedormite, regretul lipsei de la seminarii, calcule cu prezente si absente, proiecte pe fuga si mult...mult stres. Daca ai fost sau esti student sigur ai trecut macar o data prin toate astea si vei spune ,,stiu cum e...''

Niciun comentariu: